Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Erhvervsturisme i Midtjylland

I Ikast-Brande området har vi et stærkt og driftigt erhvervsliv, hvor større højteknologiske virksomheder har deres rødder. Gennem tiden har iværksættere inden for især tekstil- og energibranchen tænkt store tanker og ført dem ud i livet. Netop iværksætteri og innovation er karakteristisk for vores område. Det er en styrke, vi har, og som vi gerne viser frem for erhvervsgæster, delegationer, turister og andre interesserede.

Kontakt os meget gerne, hvis I har spørgsmål. 

Meromsætning

Hos Visit Ikast-Brande ønsker vi at supplere de eksisterende turismeaktiviteter i kommunen med et unikt "turismefyrtårn" inden for erhvervsturisme.

Formålet er i særdeleshed at skabe opmærksomhed om de innovative og stærke virksomheder, der er etableret i Ikast-Brande-området, og dels ved delegationsbesøg fra udlandet at skabe grobund for meromsætning i erhvervslivet.

Videndeling og læring er nogle af nøgleordene for de aktiviteter, der foregår inden for erhvervsturismen i området. 

Business Connect Denmark

Business Connect Denmark er et strategisk samarbejde mellem internationale virksomheder - med det formål at opnå synergieffekt og meromsætning på sigt. 
   

Energi, klima og miljø

Ikast-Brande Kommune og Region Midt kan mønstre adskillige succesfulde virksomheder inden for området energi, klima og miljø. 


Netop dette område har Business Connect Denmark valgt at fokusere på i den første fase.


Fokus på det professionelle erhvervsliv

Vi ser et stort turismepotentiale ved denne niche inden for erhvervsturisme, hvor historien om de mange erhvervssucceser i Ikast-Brande Kommune og Region Midt kan udbredes. Herved er der mulighed for videndeling med andre relevante virksomheder – både nationalt og internationalt.

Dette nye koncept inden for erhvervsturisme henvender sig direkte til en særlig målgruppe med interesse for effektiv og bæredygtig virksomhedsdrift inden for miljø-, klima- og energiområdet. 

Webside og kontakt

Se mere på Business Connect Denmarks egen HJEMMESIDE 


Kontakt også gerne Jette Nielsen:

Business Connect Denmark
Storegade 5
7330 Brande


Tlf. 2011 5454
E-mail: jette.niels... Erhvervsmedlemmer

Læs mere om erhvervsmedlemmerne, som er tilknyttet Visit Ikast-Brande.