Partnerforum

Som medlem hos VisitIkast-Brande bliver du en del af et stærkt team, der arbejder for at udvikle og styrke turismen i området. Du får adgang til en række medlemsfordele, samt eksponering på vores kanaler og platforme både regionalt, nationalt og internationalt. Vi fungerer gerne som din sparringspartner ved turismefaglige spørgsmål..

Kontakt meget gerne Visit Ikast-Brande, hvis du ønsker information om medlemskaber, fordele, mv. Læs vores nye medlemsfolder HER.

Sammen står vi stærkere

Visit Ikast-Brande ønsker i fællesskab med medlemmerne at udvikle og styrke potentialet i vores område, samt øge turismetilstrømningen.


Vi tror på, at vi hver især udretter meget, men sammen kan bryde grænserne.


Vil du være med til at udvikle og styrke Ikast-Brande området som en attraktiv destination for turister og erhvervsgæster? 


Så kontakt Visit Ikast-Brande for at høre mere om vores medlemskaber: tlf. 2012 4949.

Visit Ikast-Brande

Turistforeningen varetager turismens interesser i Ikast-Brande området. Medlemmer og partnere er i høj grad med til at danne grundlag for turistforeningens mange aktiviteter og tiltag.

Partnere hos Visit Ikast-Brande

Vi værdsætter vores vigtige samarbejdspartnere og har løbende stor fokus på at udbygge vores relationer, sådan at vi alle opnår den bedst mulige synergieffekt af samarbejdet.

Læs mere om partnerne her.