Adry del Roccio

Adry del Rocio

Mexicanske Adry del Rocio har malet, siden hun var blot 4 år gammel. Her vandt hun også sin første pris. Det er blevet til et imponerende antal i årenes løb. 

Studielegater  gav adgang til uddannelse

De flotte resultater førte også studielegater med sig, og de har gjort det muligt for Adry at uddanne sig indenfor området.

Udstillingsdebut som 11-årig

Allerede i en alder af 11-år lavede Adry del Rocio sin egen første individuelle udstilling. De er blevet til mange, ligesom hun også udstiller flittigt sammen med andre i både Mexico og i USA. 

Adry vækker altid opmærksomhed med sine smukke og eventyrlige 3D-malerier, og publikum elsker hendes værker og hendes venlige og imødekommende væsen. Adry er søster til Carlosalberto GH, og de rejser sammen over hele verden og udlever deres kunst. 

Adry holder af både at arbejde alene og sammen med andre. I 2014 var hun bl.a. med til at fremstille verdens største 3D-maleri (optaget i Guiness Rekordbog) ved Sarasota Chalk Festival i Florida. 

Arbejder professionelt med 3D-kunst

Adry del Rocio har arbejdet professionelt som 3D-kunstner hos store virksomheder som fx Disney, Adidas, Comex og Barcel. 

Efter at Adry for første gang deltog som Street Art-kunstner på en festival i Mexico i 2008, tog denne genre for alvor fart for hende. I dag er den hendes hovedbeskæftigelse. Du kan læse mere om Adry her: https://www.adrydelrocio.art/

Publikumsdarling

Adry del Rocio har deltaget i Brandes internationale Street Art-festival i 2016, 2017, 2018 og 2019. I både 2017, 2018 og 2019 vandt hun publikumsprisen.

Værket fra 2018 med titlen “Knitting Grandma” fik stor opmærksomhed, da det er hendes egen historie med en elsket mormor, der er baggrunden.

 

Vi glæder os til et snarligt gensyn med Adry til dette års Street Art-festival i Brande, og du kan se mere om hendes kunst på linket her: https://www.visitart.dk/tilbageblik/2019-2/

 

AdryDelRocio_2016
Adry Del Rocio 2017
Adry del Rocio, 2018
Adry del Rocio, 2019