I Brande glæder vi os til endnu engang snart at byde Carlos Alberto GH velkommen. Siden sit første besøg i Brande i 2016 har Carlos Alberto været fast deltager i International Street Art Festival – lige med undtagelse af i 2020, hvor festivalen blev aflyst på grund af Corona-pandemien. 

 

Konservator og kunstelsker

Carlos Alberto GH er kunstnernavnet, hvor GH står for efternavnet Garcia-Hernandez. Han er 33 år og født og opvokset i Mexico, hvor han stadig bor. Han forelskede sig i kunsten som ganske ung og brugte det meste af sin barndom på at tegne og male. Han havde et udpræget talent og har deltaget i en lang række lokale og nationale konkurrencer. Han har gennem årene været repræsenteret på en lang række kunstudstillinger. Carlos Alberto GH arbejder såvel alene som sammen med andre om meget store værker.

Fortryller med farver og motiver

Carlos Alberto GH har sat sit mesterlige aftryk på Brandes bymidte med sin mageløse kreativitet, når han lader penslerne “tale”. Han har blandt andet været med til at male de to imponerende Trompe l´oeil gavlmalerier: 

  • “Alice in Wonderland” i 2016, som han lavede sammen med italienske Vera Bugatti
  • “Musen” i 2019, som blev udført sammen med Ruben Poncia fra Holland.

Herudover er han mesteren bag flere imponerende 3D-gademalerier, som du kan se under tilbageblik i tidligere år her: https://www.visitart.dk/tilbageblik/2019-2/ 

 

Med sit venlige og imødekommende væsen bliver Carlos Alberto et naturligt trækplaster, når han gæster Brande. 

 

 

 

Carlos Alberto GH er en sand kunst-globetrotter

I sit professionelle liv er Carlos Alberto uddannet konservator og arbejder med restaurering af uvurderlige antikke kunstværker i hjemlandet Mexico. Siden han blev introduceret til Street Art for ni år siden har han imidlertid tabt sit hjerte til denne kunstart, som i dag fylder mere og mere i hans tilværelse. Han rejser verden rundt med sin kunst og nyder stor succes, hvorend han kommer frem.

En kunstnerisk familie

Carlos Alberto er ikke alene om at være udøvende kunstner i familien, idet hans søster Adry del Roccio også er en særdeles dygtig Street Art-kunstner, som har besøgt Brande flere gange. Søsteren er sågar gift med den hollandske kunstner Ruben Poncia, der har også har været en kær gæst i Brande siden starten. Dermed bliver det i familien. ;o)

Vi glæder os til at byde Carlos Alberto GH velkommen igen til International Street Art Festival 2021 i Brande, der finder sted fra den 26. – 27. juni 2021.

Find mere information her

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.visitart.dk/kunstnere-2020/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande

https://youtu.be/De-SrhGPWco

Carlos Alberto GH, 2019