Kathrin Franck (Holdorf), 2015

Kathrin Franck (tidl. Holdorf)

Kathrin Franck (tidligere Holdorf) blev født i Rostock i 1978. Hun er en yderst kreativ sjæl, og allerede som barn var hun kunstnerisk aktiv, og det har hun været lige siden.

Som 26-årig begyndte Kathrin Franck at male portrætter, med udgangspunkt i udtryksfulde fotografier maler hun smukke portrætter. Det fik hun stor succes med. Med sin helt egen stil formår Kathrin at give liv til sine karakterfulde kunstværker.

I hverdagen tjener Kathrin Franck til livets ophold som ergoterapeut.

Speciale i kopiværker

Sideløbende med dette er Kathrin også aktiv udøver af gadekunst – primært inden for genren ”kopiværker”. Kathrin fik hurtigt succes med dette, og hun har gennem årene vunder mange priser rundt omkring i verden inden for denne kategori.

 

Maler udelukkende med kridt

Som en af de få kunstnere maler Kathrin Franck udelukkende med kridt. Dette er særligt udfordrende, hvis vejret ikke arter sig, for kridt og vand er en uheldig kombination. På billedet nedenfor ses Kathrin under udførelsen af sit første og imponerende sort/hvide kopiværk i Brande i 2015.

Kathrin formår at få et imponerende udtryk frem i sine kopiværker, og vi glæder os meget til gensynet. Sidst Kathrin deltog i Brande var i henholdsvis 2015 og i 2016, hvor festivalen var udsat for hårde prøvelser med masser af regnvejr – hvilket netop gjorde det stort set umuligt for Kathrin at male det år.

Kathrin Franck (Holdorf), 2015_IMG_3918_L
Kathrin Holdorf, 2016
Kathrin Holdorf, Whf 2018