MarionRuthardt_Thor_2019

Marion Ruthardt

Fra hobby til lidenskab

Siden Marion Ruthardt for sjov deltog i en konkurrence i tyske Geldern i Nordrhein-Westfalen har hun dedikeret sig fuldt ud til udøvelse af Street Art-kunst.

Hun har endda uddannet sig som gademaler. Marion fascineres især af, at værkerne er forgængelige, og så holder hun meget af den direkte kontakt med publikum. Ikke mindst børnene.

Har deltaget i Brande fra 2015

Marion Ruthardt har været udøvende kunstner på Brandes Street Art-festivaler fra starten i 2015, og hun er et kendt ansigt i byen. Et særligt kendetegn ved Marion er, at hun altid har sin elskede hund med sig. Den ligger trofast ved hendes side, mens hun lader penslerne tale.

Marion startede med at male kopiværker de første par år i Brande. Derefter gik hun over til at male 3D-værker.

Gavlmaleri i 2018

I 2018 stod Marion Ruthardt for opførelsen af et gavlmaleri, sammen med den polske kunstner Gregor Wosik. De to har igennem en årrække arbejdet tæt sammen, og det er der kommet mange imponerende 3D-kunstværker ud af – rundt omkring i verden. Dette maleri blev afsløret som optakt til festivalens åbning.

Remiseporten i 2019

I 2019 blev Marion Ruthardt valgt til at bemale en af de historiske remiseporte i Brande. Det skete som optakt til festivalen, og resultatet imponerede.

Den smukke remisebygning prydes i dag også af et autentisk og vellykket værk, som skaber glæde og stolthed blandt byens borgere og dens mange gæster.

Præmieret kunstner

I 2015 vandt Marion Ruthardt velfortjent 3. pladsen for sit smukke maleri af “Caravaggio” i kategoeien kopikunst.

Vi glæder os meget til at byde Marion Ruthardt velkommen tilbage og se, hvad hun finder på at udsmykke Brandes torv med i år!

Få mere information

Gå på opdagelse i Marion Ruthardts kunst her

Følg festivalen på Facebook her

Marion Ruthardt, Remiseporten2, 2019
Marion Ruthardt, Gavl, 2019
Marion Ruthardt, 2018
Marion Ruthardt, 2017
Marion Ruthardt, 2017
Marion Ruthardt, 2015
Marion Ruthardt_hund_2016