Spis godt under Street Art Festivalen

 

Spisestederne i Brande har sat alle sejl til under Street Art Festivalen - og tilbyder et bredt udvalg af lækre retter lige fra lette cafémenuer til fabelagtige 4-retters menuer, smagfulde kaffevarianter og flotte italienske isdesserter. Her kan du læse mere om nogle af de mange tilbud - og planlægge hjemmefra, hvor mange pauser I får brug for under besøget i Brande.

 

I restauranten på Hotel Dalgas er der mulighed for at vælge mellem 2 - 4 indbydende retter med tilhørende vinmenu. Menuprisen ligger fra 268 kr. til 328 kr. ekskl. drikkevarer. Hele weekenden er der åbent fra kl. 08-23.

Café Smagshuset serverer fx. lækre tapasmenuer med inspiration fra Middelhavet. Terrassen er åben, den italienske is er klar og solen står højt på himlen! Åbent fra kl. 10-21.

Cafe Tankefryds lyse lokaler midt på torvet byder på lette og spændende retter - serveret i nostalgiske omgivelse - både inde og ude på den hyggelige terrasse med smuk udsigt. Åbent fra kl. 10-20.

Café 19 i Brande Golfklub er åben for alle kl. 11-17 i Street Art-weekenden - og tilbyder lette café-retter. 

Brande Isbar og Pizza ligger centralt placeret på tætteste hold i forhold til malerierne. Her kan du få is i alle afskygninger, pizza og burgere - serveret med et smil! Åbent fra kl. 10-23.

Bageriet Kagehuset vil hele weekenden bage Street Art Cupcakes med flotte motiver fra de deltagende kunstnere. Bageren rykker ud på gaden - og skaber ægte markedsstemning hele weekenden! Åbent fra kl. 06.30-17.30.

Kvicklys bager har et stort udvalg af lækre sandwich, brød og drikkevarer. I delikatessen finder du en spændende salatbar - lige noget for den sunde street art-gæst. Åbent fra kl. 08-18/20.

Meny vil i deres delikatesseafdeling byde på små retter og sprøde croissanter med fyld - lige til at tage med ud på gaden - så du stadig kan opleve kunsten blive til. Åbent fra kl. 07-22.

Peking Grill i hovedgaden er klar med et flot udvalg af kinesiske specialiteter - både til at tage med eller spise i restauranten. Åbent fra kl. 16-23.

Brande Bowlingcenter har en fin café med asiatiske retter, som kan nydes i de hyggelige lokaler med udsigt over gågaden. Åbent fra kl. 13-24.

 

Klik på billederne til højre og se fyldestgørende oversigter over spisesteder for hele området.

Bon appetit!

 

 

 

Del denne side

Alle spisesteder i Ikast-Brande

Dagligvarer og bagerier

Gode lokale øl

Street Art kunstnere

Street Art for BØRN

Oplev Street Art i Brande