Kunstudstilling, musik, ikonværksted og café i Sognegården

Street-Art 2024

Lørdag d. 29.juni – 30.juni i og ved Sognegården

Brande kirke bidrager igen til Street-Art festivalen.

I det store telt på pladsen foran sognegården står Irma Brondbjerg og en gruppe frivillige for ikonværksted for hele familien. Her kan du lave din egen ikon af genbrugsmaterialer.

I det lille telt er der indrettet café med sofaer og kakkelbord. Her kan du tage en pause og måske få en snak med nogle af de andre café-gæster.

Inde i sognegården er der udstilling med ”huskunstnerne”, malerne Anton Skovbjerg fra Brande og Kirsten Hagelskær fra Herlev. Igen i år vil Skoven og Lyset være at finde i Kirstens udstilling nu sammen med røde fugle, tågedis, stilhed og et kig ind i hendes indre verden. 6B-klassen fra Dalgasskolen viser, hvad de har fået ud af at arbejde med digitale kollager af Brande kirke.

De to kunstnere vil fortælle om deres værker både lørdag og søndag kl.13.30. Efterfølgende vil der være en lille klaverkoncert med organist Jesper Rahbæk Jespersen ca. kl. 14.00. Lørdag gælder det  Schumanns ”Kinderszenen” og søndag Fini Henriques ”Billedbogen”; som sædvanlig bidrager Jesper Rahbæk Jespersen med en behørig introduktion til værkerne, før de opføres.

Ikonværksted, café og udstilling har åbent lørdag kl. 11.00-16.00 og søndag kl. 11.00-15.00. Det hele er gratis, men vi tager gerne imod bidrag, som bliver doneret til Lions Club i Brande.