Italienske Vera Bugatti blev publikumsdarling ved den første Street Art-festival i 2015, hvor hun malede “Ulveungen”. Den vandt hun velfortjent publikumsprisen for. Vera har været med i alle årene siden 2015, og hun er en kær tilbagevendende gæst i byen. Hun er uddannet kunstner og lever sig fuldt og helt ind i sit arbejde og maler i sit helt eget univers – oftest med afsæt i sit eget liv.

“Alice i eventyrland”

I 2016 malede Vera sammen med mexikanske Carlos Alberto GH det første Trompe l’oeil-gavlmaleri i Brande. Det var billedet af “Alice i eventyrland”, som blev en helt unik gavl, som dannede optakten til endnu flere Street Art-gavle i Brande. Hun har desuden vundet 3. prisen i Brande i 2017, ligesom hun i de øvrige år også har præsteret fascinerende værker. Vera har deltaget i alle Brandes Street Art-festivaler, og det er altid en stor fornøjelse at have Vera med som kunstner.

Værkerne fortæller en særlig historie 

 I hjemlandet Italien tjener Vera til dagen og vejen som bibliotekar. Hun er dog også uddannet kunstner, og så snart lejlighed byder sig, rejser hun rundt omkring i verden og udlever sin passion for gadekunsten. Hun har deltaget i adskillige udstillinger og Street Art-events over hele verden, og det er blevet til mange priser gennem årene. 

Vera Bugatti benytter sig af mange forskellige teknikker og materialer, som fx kridt, maling, elektriske komponenter og sågar nu og da negle. Man kan være sikker på at blive overrasket, og der er altid en god og eftertænksom historie bag hendes motiver. Ofte med personlige referencer. 

Du kan godt glæde dig til gensynet. Det gør vi!

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.visitart.dk/kunstnere-2020/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande

 

 

Vera Bugatti_2019
Vera Bugatti og CarlosAlbertoGH, 2016
Vera Bugatti, 2017
Vera Bugatti, 2016