North Side Gallery

North Side Gallery, m.m. 

I 2022 blev North Side Gallery introduceret som et nyt tiltag på Brandes Street Art-festival. Konceptet, der er kendt fra Berlin, er graffiti-kunst, udført på murværker i det fri. Der er tale om et tidsaktuelt vindue, hvor højaktuelle temaer og debatter udspiller sig for øjnene af de besøgende. En stemme direkte fra undergrunden til den tid og det samfund, vi lever i.

Værkerne var betonvægge på 2,5 x 3 meter, og fire dygtige graffitikunstnere blev inviteret til at sætte deres personlige aftryk på samfundsdebatten – hvor tidens aktuelle temaer får et nyt og spændende medie.

NSG er et unikt supplement til den allerede eksisterende kunst i byen og giver et nyt, aktuelt og stærkt indlæg i samfundsdebatten. Kunstnerne fik mulighed for at komme til orde, ligesom konceptet fint harmonerer med ideen om, at gadekunst er forgængelig.

Betonvæggene blev smukt udsmykkede på sidste års festival, og de har siden da prydet forpladsen foran RemisenBrande. Læg vejen forbi den gamle remiseplads og se de fine værker og oplev de mange øvrige aktiviteter, der sker hos RemisenBrande under Street Art-festivalen.

Du kan se programmet over de aktiviteter, der finder sted i Brandes gamle togremise under årets StreetArt-festivalen på linket her: https://remisenbrande.dk/begivenhed/street-art-i-remisen-2023