Frederike (Fredda) Wouters 2019

Frederike (Fredda) Wouters startede med gademaleri i en alder af 14 år. Hendes hobby indbragte hende mange præmier og små opgaver i en tidlig alder, hvor hun også blev medlem af det tyske gademaleri miljø.

I 2007 besluttede Frederike at professionalisere og videreudvikle sig inden for 3D street art. I løbet af hendes studier blev hun selvstændig som freelance kunstner og grundlagde sit firma FreddArt Streetpainting i 2011. Siden da udarbejdeder hun sammen med sine kunder streetartkonzepter og skaber 3D street art som en interaktiv kunstattraktion på byens festivaler, firmaarrangementer, i indkøbscentre eller Streetartfestivals. 2015 åbnede hun et kunst og kultur (KUK) studio i sin hjemby, hvor hun tilbyder Street Artwork workshops, små kulturevents- og netværksarrangementer, i 2018 grundlagde hun også en kunstnerisk og kulturel forening.

I sin 3D street art udtrykker hun en dyb kærlighed til naturen, samt følelser og tanker med hensyn til aktuelle emner. Stedet hun maler spiller altid en vigtig rolle for Frederike. Det interagerer både som en kilde til inspiration men også som en del af billedets sammensætningen til det endelige billede, i maleri og rum som en helhed. For nogle projekter tilføjer hun også et fortællende element til at opfinde og kommunikere fantastiske historier om 3D-situationen.

I de senere år deltog hun i street art begivenheder i Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Italien, Frankrig, Belgien, Bulgarien, Letland, Mexico, De Forenede Arabiske Emirater og USA og vundet adskillige internationale kunst priser.

Det har været en ren fornøjelse at byde velkommen til endnu et stort talent hos os i Brande!
Og sikke en præmiere Fredda har givet i 2019 – hendes kunstværk “Odins stol” blev belønnet med dommerpanelets første præmie.