Adry del Rocio 2016

Adry del Rocio

Adry del Rocio

Adry startede sin karriere som maler allerede som 4-årig, hvor hun vandt sin første pris i en børnekonkurrence. Siden da er det blevet til ikke mindre end imponerende 40 priser – heraf 22 lokale, 10 nationale og 10 internationale priser. De flotte resultater har også ført studielegater med sig, hvilket har gjort det muligt for hende også at uddanne sig inden for området.

Som 11-årig lavede Adry sin egen første individuelle udstilling. Hun er nu nået op på 25, og hertil kommer udstillinger sammen med andre i 87 byer i Mexico og i USA. Adry fik en flyvende start som Street Art-kunstner på en festival i Mexico i 2008, og siden har hun udøvet sin kunst over hele verden.

I 2014 deltog hun i fremstillingen af verdens største 3D-maleri (optaget i Guiness Rekordbog) ved Sarasota Chalk Festival i Florida. Adry har desuden arbejdet professionelt som 3D-kunstner hos virksomheder som fx Disney, Adidas, Comex og Barcel.

Adry har deltaget i International Street Art Festival i Brande flere gange, og sidste år løb hun ganske fortjent med publikumsprisen for sit fine billede med pigen og den lille hund.