Eduardo Relero 2023

Eduardo, der stammer fra Argentina, rejser som 3D-kunstner rundt i hele verden fra New York til Rom og Mexico til Tokyo for at dele ud af sin fantastiske evner ud i gadekunst. Hans passion ligger i at skabe værker som offentligheden efterfølgende kan interagere med på forskellig vis.

Kunstnerkarrieren startede i 1990, hvor han flyttede til Rom, og gradvist blev mere og mere del af de lokale gademalere. Her mødte han også nogle af sine barndomsidoler, som i stor grad var med til at inspirere ham til at få appetit på livsstilen som gadekunstner. Eduardo er uddannet kunstner, men han har altid følt en vis utilfredshed med de etablerede kulturelle kanaler, der ifølge ham er fortabte og tomme for æstetik.

Efter sit italienske eventyr besluttede Eduardo i 1996 at flytte til Spanien, hvor han fik muligheden for at arbejde med nogle af de lidt mere traditionelle formater i kunstverdenen. Det var også her han fik interesse for anarmorfose – en teknik, der bruges til at skjule eller rette opmærksomheden på noget specifikt i kunstværket. Observatøren bliver gennem en optisk illusion tvunget til at forstå formen for at dechifrere en besked. Denne fremstilling tog han til sig, og den blev derefter hans måde at illustrere betingelsen for eksisterende og sociale situationer, hvor værket skal ses i en narrativ forstand og ikke kun som en visuel effekt.

I 2018 besøgte Eduardo Relero Brandes Street Art festival. Vi glæder os meget til gensynet, når han igen i år lægger vejen forbi.

Du kan se flere af Eduardos værker her.

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.visitart.dk/kunstnere-2023/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande