Floya Jam 2023

Efter 5 års pause glæder vi os til endnu engang at byde velkommen til franske Floya Jam.

Floya Jam er kunstnernavnet, og hendes fødenavn er Jamila Hamaida-Garcia. Floya er 40 år, og hun er en yderst rutineret kunstner på den internationale Street Art-scene.

Tidligere har Floya arbejdet inden for animation gennem 10 år, hvorfra hun har hentet meget af sin store tekniske viden.

Hun færdes hjemmevant på de store internationale og nationale Street Art festivaler, hvor hun har vundet adskillige præmier for sine fantastiske kunstværker. Hun har blandt andet været en jævnlig gæst ved Street Art festivalen i Wilhelmshaven, hvilket vidner om hendes høje niveau.

I 2018 malede det store imponerende Mandala-maleri på Torvet i Brande. Mandalaen blev dengang malet inden festivalens officielle åbning, hvorefter det var op til byens børn at farvelægge felterne i Mandalaen i løbet af weekenden. Det var et fantastisk syn!

Denne gang har Floya fået en anden opgave, for hun skal nemlig male den ikoniske gavl ved Torvet – også kaldet “Strygejernet”. Vi glæder os helt vildt til at se denne gavl klædt smukt på.

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.visitart.dk/kunstnere-2023/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande