Efter 5 års pause glæder vi os til for anden gang at byde velkommen til franske Jamila Hamaida-Garcia med kunstnernavnet Floya Jam. Hun er 40 år og er en yderst rutineret kunstner på den internationale Street Art-scene.

Floya har tidligere arbejdet med at lave animation i en periode på 10 år. Herfra har hun hentet meget af sin store tekniske viden.

Hun færdes hjemmevant på store internationale og nationale Street Art festivaler, hvor hun har vundet adskillige præmier for sine fantastiske kunstværker. Hun har blandt andet været en jævnlig gæst ved Street Art-festivalen i Wilhelmshaven.

I 2018 malede Floya sit store imponerende Mandala-maleri på Torvet i Brande. Mandalaen blev dengang malet inden festivalens officielle åbning, hvorefter det var op til byens børn at farvelægge felterne i Mandalaen i løbet af weekenden. Det blev et imponerende værk, som børnene flittigt deltog i bemalingen af!

I 2023 fik Floya en helt anden opgave, idet hun skulle male en ikonisk gavl ved Torvet – også kaldet “Strygejernet”. Denne gavl fik hun klædt smukt på, og den er nu til daglig glæde for Brandes borgere og gæster.

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.streetart-denmark.com/kunstnere-2023/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande