Frederike (Fredda) Wouters startede som gademaler i en alder af bare 14 år. Hun elskede fra starten af at udleve sin hobby, som også indbragte hende mange præmier og små opgaver i en tidlig alder. Det var også her, hun blev medlem af det tyske gademalermiljø.

En aktiv og engageret kunstner

I 2007 besluttede Fredda Wouters sig for at uddanne sig inden for 3D Street Art-kunsten. I løbet af studietiden etablerede hun selvstændig virksomhed som freelance-kunstner og grundlagde sit firma “FreddArt Streetpainting” i 2011. Siden da har hun sammen med sine kunder lanceret forskellige Street Art-koncepter som fx interaktive kunstattraktioner på byfestivaler, firmaarrangementer, events i indkøbscentre eller egentlige Street Art-festivaler. I 2015 åbnede hun et kunst- og kulturstudio i sin hjemby, hvor hun tilbyder Street Artwork workshops, små kulturevents- og netværksarrangementer. I 2018 dannede hun desuden også en kunst- og kulturforening.

Kærlighed til naturen

Freddas værker er alle velovervejede, og det er vigtigt for hende, at udtrykke sin dybe kærlighed til naturen. Hun engagerer sig også følelsesmæssigt i forskellige aktuelle emner. Hun inddrager de steder, hvor hun arbejder med sin kunst – både som en kilde til inspiration og som en del af billedets endelige resultat – både i maleri og rum. I nogle projekter tilføjer hun også et fortællende element, der kan formidle fantastiske historier. Det var blandt andet tilfældet, da Fredda malede “Odins Stol” i Brande.

 

 

 

Fredda udlever sin kunst over det meste af verden

I de senere år har Fredda deltaget i Street Art-begivenheder i Tyskland og over det meste af verden, som fx Danmark, Holland, Østrig, Schweitz, Italien, Frankrig, Belgien, Bulgarien, Letland, Mexico, De Forenede Arabiske Emirater og USA. Hun brillerer med sin kunst og har vundet adskillige internationale kunstpriser.

…..og vinderen blev

Brande havde fornøjelsen af Freddas Wouters første deltagelse i Danmarks første – og eneste – Street Art-festival i 2019. I en pause undervejs til Brande blev Fredda inspireret af historien om Odin efter et besøg på et middelaldermarked. Det resulterede i værket “Odins stol”, som løb med førstepræmien. Vi glæder os til at byde velkommen til Fredda igen til Street Art-festival i 2021.

Følg os på Facebook og få mere information om Brandes Street Art-festival her: https://www.facebook.com/streetartbrande

Du kan se mere om den kommende Street Art-festival og tage et kig i folderen her: https://www.visitart.dk/kunstnere-2020/