Kerim Mušanović 2023

Bosniske Kerim Mušanović, der bor og arbejder i Sarajevo, gæstede Brande for første gang i 2019 til den 5. udgave af International Street Art Festival.

Kerim er en yderst veluddannet kunstner og maler fra kunstakademiet i Sarajevo. Han afsluttede sin uddannelse på High School of Applied Arts i Sarajevo indenfor malerkunst i 2010. I 2015 blev han ligeledes uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i Sarajevo ved Institut for Maleri. To år senere modtog han også en mastergrad ved Kunstakademiet i Sarajevo ved Institut for Maleri.

Derefter begyndte Kerim at tegne japanske tegneserier (manga), og i 2012 starter han med at male 3D-anamorfisk Street Art, som først startede som en hobby. Nu lever han imidlertid af denne kunstart.

I 2015 begynder han også at udforske moderne kunstteknikker som fx ”digital art ”, som han benytter til at designe ideer til nye malerier. I 2015 udvidede han også sit kunstneriske arbejdsområde med 3D-modellering, som han stadig er aktivt engageret i. Desuden arbejder Kerim som freelance illustrator for det amerikanske modebrand ” TrueLove ”, ligesom han – som et ekstra kuriosum – også skaber arkitektonisk interiørdesign, møbler, mm.

Kerims værker i Brande

I 2019 lavede Kerim to selvstændige værker i Brande, nemlig:

– Vægmaleriet med leoparden ved farvehandleren på Torvet

– Aladdins flyvende tæppe med den forunderlige lampe.

Herudover deltog han som én af fire kunstnere i arbejdet med det store 3D MEGA-maleri.

I 2022 lavede han 3D-billedet på Torvet med skorpionen. Også her deltog han i det store 3D MEGA-maleri i Ågade.

Vi glæder os til at gense Kerim i år og er spændte på, hvad han vil begejstre os alle med.

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.visitart.dk/kunstnere-2023/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande